Zutphense raadsleden die het niet normaal vinden dat onschuldige, nietsvermoedende wandelaars en fietsers worden bedreigd, geïntimideerd en aangevallen op de openbare weg.

Ja, dit gaat nog steeds over het Kerkpad. En ja, ook nu gaat het geweld gewoon door. Behalve mensen uit de gemeente zijn er de afgelopen weken ook vakantiegangers en kampeerders bedreigd.

We zijn op zoek naar moedige, betrokken Zutphense raadsleden, die het niet accepteren dat

  • onschuldige wandelaars en fietsers worden bedreigd, geïntimideerd en aangevallen op de openbare weg;
  • en het ook niet accepteren dat burgemeester Annemieke Vermeulen zaken doet met iemand die op de openbare weg stelselmatig burgers bedreigt, intimideert en aanvalt.

De betreffende boer gebruikt geweld om zijn zin te krijgen en burgemeester Annemieke Vermeulen geeft hem zijn zin: ze treedt niet op tegen de bedreigingen en intimidaties van haar burgers. En ze treedt ook niet op tegen de bijna dagelijkse blokkade van de weg.

Geweld loont op het Kerkpad.

We zijn op zoek naar Zutphense raadsleden die hun raadswerk serieus nemen, hun functie als volksvertegenwoordiger ook daadwerkelijk in de praktijk willen brengen en

  • zich niet door de burgemeester laten afschepen;
  • zich niet laten leiden door partijbelang, eigenbelang en / of politieke spelletjes. Aan één partij Eigenbelang Zutphen Warnsveld heeft de gemeente meer dan genoeg.
  • [ Eigenbelang Zutphen Warnsveld houdt iemand uit de wind die mensen bedreigt en intimideert. Eigenbelang Zutphen Warnsveld doet alles om de aandacht van het geweld van de boer af te leiden. Eigenbelang Zutphen Warnsveld doet alsof wandelaars een hetze voeren tegen de boer. Stemmingmakerij. Terwijl het gaat om wandelaars die gebruik maken van een openbare weg en tijdens hun wandeling bedreigd, aangevallen en geïntimideerd worden door een boer. ]

Wat verwachten wij van u als raadslid?

Dat u helpt, zowel in de gemeenteraad als daarbuiten, het Kerkpad open te houden en veilig wandelen mogelijk te maken.

We zijn de bedreigingen, intimidaties en aanvallen met trekkers en landbouwvoertuigen op onschuldige mensen zat!

Wat kunt u als raadslid van ons verwachten?

  • Ondersteuning op alle mogelijke manieren om ons doel te bereiken;
  • Een hartverwarmend applaus van iedereen die slachtoffer is van dit geweld en van iedereen die het Kerkpad open wil houden;
  • Een nuttige invulling van uw functie als volksvertegenwoordiger;
  • Een gratis PR-campagne bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen – en die verkiezingen zijn sneller dan je denkt !

Meer informatie? Mail ons!

Ben je geen raadslid, maar wel moedig en betrokken? Ook dan kunnen we je hulp goed gebruiken om een einde te maken aan het geweld van de boer en de onwil van de burgemeester er iets aan te doen. Mail ons!